034/34-34-10 zpuskg@gmail.com

Menu

Grčka – Paralia – No name apartmani – 10 noći – Cena 130 eur. + prevoz

By In Letovanja On јул 24, 2014


Paralija je jedno od najpopularnijih letovališta u Grčkoj, posebno popularno među mladima. Nalazi se na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp. Od grada Katerini, koji predstavlja trgovački centar ove regije, udaljena je 6 km, a od Soluna 75 km. Dobar noćni provod, duga šetališta pored tzv. „zlatne plaže“, veliki broj taverni i beach barova, čine Paraliju savršenim mestom za odmor. Svojim smeštajnim kapacitetima, Paralija pruža udobnosti i toplinu. Naša topla preporuka, za Vaše nezaboravno letovanje ove godine, je mesto Paralija.
Smestaj je u apartmanima I kategorije koji se nalaze u neposrednoj blizini plaže i centra Paralije. Aranžman u apartmanima obuhvata smeštaj od 10 noći/11 dana u trokrevetnim I cetvorokrevetnim sdudijima/apartmanima na bazi najma. Studiji u jednoj celini poseduju spavaću sobu sa određenim brojem ležajeva, kupatilo, terasu i kuhinju sa svim neophodnim inventarom, dok apartmani poseduju dve odvojene spavaće sobe, kupatilo, terasu i kuhinju sa neophodnim inventarom. Čistoću i higijenu, tokom boravka, održavaju sami korisnici. Posteljina, ćebad i kuhinjski inventar su sastavni deo inventara dok peškire, sapun, toalet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici. Prilikom napuštanja apartmana, korisnici su dužni da izbace smeće iz apartmana, očiste kuhinju i kuhinjski inventar. Smeštaj u apartmane prvog dana boravka je od 14:00h a napuštanje apartmana poslednjeg dana boravka je do 09:00h.
U cenu je uključeno:
Smeštaj u NO NAME apartmanima na bazi najma za 10 noćenja/11 dana.
Usluge pratioca grupe na navedenoj relaciji.
Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja za vreme boravka na navedenoj destinaciji.
Troškove organizacije aranžmana.
U cenu nije uključeno:
prevoz
fakultativni izleti , individualni troškovi

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi Turisticke agencije “Index tours “ licenca OTP 198/2010 od 10.02.2010. godine

 


Pre-made Skins

Here you can see the pre-made skins for Vertikal. Vertikal is a true high quality and clean multi-purpose theme which will fit for any business and websites.

Please take a look at these demos. We believe Vertikal will suit for you and you will love it as much as we do...